•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako znaÄajna, ili bilo Å¡ta Å¡to se tiÄe sveta kinematografije, možete nam poslati vaÅ¡a viÄ‘enja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 reÄenica, reÄi poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima sliÄne neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Emisija Talking Dead: Fear Edition od 11. aprila na AMC kanalu

AMC je najavio premijerno prikazivanje emisije "Talking Dead: Fear Edition", koja prati drugu sezonu serije "Fear the Walking Dead" za 11. april u 23:00h po lokalnom vremenu. Ovaj interaktivni tok šou vodi Chris Hardwick, a u prvoj epizodi njegovi gosti biće Cliff Curtis, koji u seriji tumaÄi lik Travisa Manawe i izvršni producent i organizator serije, Dave Erickson.

U okviru emisije “Talking Dead: Fear Edition”, Hardwick će sa fanovima, glumcima, producentima i TV kritiÄarima svake nedelje komentarisati poslednju prikazanu epizodu i odgovarati na pitanja publike. Fanovi će biti u prilici da se ukljuÄe u emisiju putem društvenih mreža, kao i publika u studiju. Osim diskusija i komentara, šou će prikazati ekskluzivne materijale sa snimanja serije.

Serija “Fear the Walking Dead” će biti emitovana u 15 epizoda iz dva dela, od kojih prvih sedam poÄinje sa prikazivanjem u ponedeljak 11. aprila u 3:00h po ponoći, istovremeno sa ameriÄkom premijerom. Svi koji propuste ovaj termin, imaće priliku da pogledaju epizodu istog dana u 22:00h. Preostalih osam epizoda biće prikazano kasnije tokom 2016. godine.

Izvšni producenti serije su Dave Erickson, Robert Kirkman, Gale Anne Hurd, Greg Nicotero i David Alpert, a glavne uloge tumaÄe Kim Dickens kao Madison, Cliff Curtis kao Travis, Frank Dillane kao Nick, Alycia Debnam-Carey kao Alicia, Ruben Blades kao Daniel, Mercedes Mason kao Ofelia, Lorenzo James Henrie kao Chris i Colman Domingo kao Strand. Prva sezona se završila na Standovom imanju, koje gleda na Pacifik, gde Madison, Travis i njihova proširena porodica pronalaze privremeno sklonište. Broj zaraženih ne prestaje da raste, i oni polako poÄinju da preuzimaju Los AnÄ‘eles, dok se Strand priprema da pobegne na “Abigail”, svoju veliku jahtu usidrenu na puÄini.

“Talking Dead” je već pobrao brojne pozitivne komentare i kritike. A.V. Club pohvaljuje naÄin uvezivanja emisije sa fanovima, a The Los Angeles Times komentariše: “Naoružan neskrivenim simpatijama prema seriji, Hardwick sa velikim zadovoljstvom analizira svaku epizodu… AMC-jev prateći tok šou je postao pravi hit, vešto ukljuÄujući fanove u razgovor o zombi apokalipsi.” Emisija “Talking Dead” je prošle godine nominovana za Primetime Emmy® nagradu u kategoriji najbolji interaktivni program.

Chris Hardwick je komiÄar, voditelj, autor, pisac i producent koji je, zahvaljujući svom britkom humoru i oštroumnim komentarima postao oliÄenje generacije entuzijasta pop kulture. Hardwick je osnivaÄ, generalni i kreativni direktor Nerdist Industries, medijske grupacije koja posluje u sastavu kompanije Legendary Digital Network, vlasnika web stranice Nerdist.com, YouTube kanala, i emituje 49 emisija. Osim “Talking Dead”, Hardwick je voditelj i izvršni producent Emijem nagraÄ‘ene zabavne emisije “@midnight with Chris Hardwick.” TakoÄ‘e, daje glas Craigu, liku animirane humoristiÄke serije “Sanjay and Craig” koju radi Nickelodeon. Hardwick je šest godina bio saradnik magazina Wired, a 2011. objavio je i svoju prvu knjigu The Nerdist Way: How to Reach the Next Level (In Real Life). Trenutno živi u Los AnÄ‘elesu.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...