•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Woody Allen filmom 'Café Society' otvara filmski festival u Cannesu

Woody Allen s najnovijim filmom "Café Society" otvara ovogodišnje izdanje filmskog festivala u Cannesu.

Film "Café Society" će 11. maja otvoriti 69. Cannes Film Festivala, na kojem će se prikazivati van konkurencije, saopštili su organizatori. U filmu glume Kristen Stewart i Jesse Eisenberg, kao i Blake Lively, Parker Posey i Steve Carell.

Priča prati mladića koji stiže u Hollywoodu tokom 1930. godine u nadi da će raditi u filmskoj industriji, onda se zaljubljuje i tako postaje deo tadašnje društvene sredine.

Allen je ranije otvorio dva puta Cannes Film Festival, 2002. godine s filmom "Holivudski završetak" i u 2014. godine s naslovom "Ponoć u Parizu".

"Café Society" će mu biti 14. film prikazan izvan konkurencije na festivalu. U proteklih četrdeset godina Allen je obeležio istoriju filma, snimajući po jedan film godišnje.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu