•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Met Leblank upao na venčanje anonimnog para u Londonu

Holivudski glumac Met Leblank, koji se proslavio ulogom u seriji "Prijatelji", već nekoliko dana u Londonu snima novu epizodu popularne TV emisije "Top Gear".

Međutim, da snimanje ovakvih emisija ne ide uvek po planu, dokaz je i problem koji se desio popularnom Leblanku.

Naime, tokom jurnjave ulicama Londona, dogodio se kvar na automobilu popularnog glumca, koji ga je umesto na željenu destinaciju odveo ispred crkve Svetog Pola iz koje je u tom trenutku izlazio sveže venčani par.

Par je, razume se, bio šiokiran činjenicom da je holivudski glumac "slučajni gost" njihovog venčanja, a ovaj neobičan događaj završio se aplauzom i oduševljenjem prisutnih, što zbog sveže venčanog para što i zbog slučajnog gosta na venčanju.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu