•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Sylvester Stallone poručio 'svim Rockyjima sveta': Nikad ne odustajte od svojih snova!

Slavni američki glumac Sylvester Stallone ima poruku za svoje fanove koji su razočarani činjenicom da nije dobio Oscara.

Stalone je bio nominovan za najbolju sporednu ulogu (Rocky Balboa) u svom filmu "Creed", ali Oscara je ipak osvojio Mark Rylance za ulogu u filmu "Bridge of Spies".

Potaknut komentarima razočaranih fanova, 69-godišnji Stalone je na svom Instagram profilu napisao:

"Poruka za sve Rockyje na svetu - molim vas da se držite svojih snova i nikad ne odustajete! Hvala vam na podršci."

"Creed" je sedmi film iz Rocky serijala, žanrovski sportska drama čiji je scenarist i reditelj Ryan Coogler, dok Sylvester Stallone ima ulogu producenta, kao i glavne uloge u filmu.

Stalone je svoj Instagram profil otvorio pre nepunih mesec dana i sa svojim fanovima rado deli fotografije svoje porodice i razne video zapise.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...