•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Lejdi Gaga i u šestoj sezoni 'Američke horor priče'

Uloga u seriji “Američka horor priča” donele je Lejdi Gagi “Zlatnog globusa”, a šesta sezona ovog hit horora neće proći bez angažmana kontroverzne pevačice.

Osim što se, tokom kratke karijere, potvrdila kao izuzetna zabavljačica i pevačica, Lejdi Gaga nije propustila da publici pokaže i svoj raskošni talenat za glumu. Njena uloga u klutnoj TV seriji “American Horror Story: Hotel” donela joj je “Zlatnog globusa” a Gaga je u seriji igrala vampiricu staru 115 godina.

Nakon što je potvrđeno snimanje šeste sezone hit serije, mnogi su postavili pitanje da li će se poplarna pevačica vratiti i u šestoj sezoni, tim pre što je specifičnost ove serije u tome da se mnogi glumci iz sezonu u sezonu ponavljaju, ali u potpuno novim ulogama.

Nedoumicu je rešila sama pevačica kada je potvrdila svoj povratak na male ekrane.

– Da, vraćam se, ne mogu vam tačno reći kada i kako – rekla je Gaga i potvrdila nagađanja.

Website:blic.rs
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu