•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Repertoar bioskopa Vilin grad od 03. do 09. marta

VLAŽNOST - Od 3. marta
Petar je zgodan i harizmatičan menadžer, uspešne kompanije koja velike državne projekte snabdeva građevinskim materijalom. Po povratku sa poslovnog puta, njegova žena Mina ga dočekuje na aerodromu. Oni dolaze kući, i dok on spava, Mina nestaje bez traga. Petar počinje da laže i skriva njen nestanak, trudeći se da održi savršenu sliku života koji je izgradio. Međutim, u kovitlacu sumnjivih poslovnih dogovora, priprema za porodičnu slavu, sestrinih bračnih problema, nesanice i razuzdanih noćnih izlazaka po beogradskim klubovima, Petrovi strahovi i nesigurnosti sve više izlaze na površinu i što se on više trudi da ih potisne, oni su sve jači.

POD LUPOM - Od 3. marta
Film je bazaran na istinitom događaju iz 2002. godine, kada tim upornih novinara Boston Globe-a počne da istražuje navode o zlostavljanju dece u katoličkoj crkvi. Njihova dugogodišnja istraga otkriva više decenijska zataškivanja na najvišim nivoima verskog , pravnog i državng sistema. Oni započinju talas revolucija širom sveta. Dobio je šest nominacija za Oskar – za najbolji film, režiju (Tomas Makarti), sporednog glumca (Mark Rafalo), sporednu glumicu (Rejčel Mekadams), montažu i orginalni scenario.

AVE, CEZARE! - Od 3. marta
Dobitnici četiri Oskara, Džoel i Itan Koen, napisali su scenario i režiraju film „Ave, Cezare!“, komediju sa najvećim filmskim zvezdama, smeštenu u period posle Zlatnog doba Holivuda. U filmu igraju Džoš Brolin, Džordž Kluni, Rejf Fajns, Tilda Svinton, Čening Tejtum, Skarlet Johanson, Džona Hil i Frensis Mekdormand. „Ave, Cezare!“ prati jedan dan u životu studijskog „popravljača“, koji ima dosta problema koje treba da reši.

ZOOTROPOLIS: GRAD ŽIVOTINJA 3D - Od 3. marta
Sastavljan od stambenih naselja poput luksuznog Sahara Skvera i hladne Tundra četvrti, on je poput velikog kazana u kom životinje iz svih okruženja žive zajedno, mesto gde nije važno šta ste, od najvećeg slona, do najmanjeg rovca, možete biti bilo šta. Ali kad optimistična policajka Džudi Hop (Tamara Dragičević) stigne, ona će otkriti da to što je prvi zec u policiji među velikim i krupnim životinjama, nije lak zadatak. Odlučna u tome da se dokaže, ona će prihvatiti priliku da reši slučaj, čak i ako to znači da mora da se udruži sa prepredenim lisicem koji brzo govori, Nikom Divljim (Nikola Vujović), da bi rešila misteriju.

Radni dan

Ave, Cezare!

Vlažnost

Dedpul

Dete zla

Pod lupom

Alvin i veverice: Velika avantura

Zootropolis 3D

20:30

16:30 20:00

18:00 22:30

18:30

22:00

14:30

14:00 16:00


Vikend

Ave, Cezare!

Vlažnost

Dedpul

Dete zla

Pod lupom

Alvin i veverice: Velika avantura

Dobri dunosaurus 3D

Zootropolis 3D

Piksiji mali vilenjaci

20:30

16:30 20:00

18:00 22:30

18:30

22:00

10:50 14:30

12:30

12:00 14:00 16:00

10:30

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...