•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Kako je 'Poslednji čovek na Zemlji' izgledao kao dečak?

Foxov Poslednji čovek na Zemlji iznenađujuće je zabavna serija koja je uspela nezahvalnu humorističku temu - pratimo poslednjeg čoveka na Zemlji - pretvoriti u nešto često urnebesno. Naravno, tome je pomogla činjenica da Phil Tandy Miller, koji je taj naslovni poslednji čovek, ne ostane baš dugo zaista sam ali većina stvari u seriji dobro funkcioniše zahvaljujući autoru serije i glavnom glumcu Willu Forteu.

U drugoj polovini druge sezone gledaćemo kako Forte gledaocima daje sliku mladog Phila/Tandyja, a njegovu mlađu verziju igraće Jacob Tremblay. Mlađani Tremblay trebao bi se naći u seriji ovog proleća u sećanjima koje Phil/Tandy ima na svoje detinjstvo i život pre apokalipse.

Devetogodišnji glumac je privukao pažnju svojom poslednjom ulogom u filmu Soba uz Brie Larson. Ta mu je uloga donela mnogobrojne nagrade među kojima su ona National Board of Reviewa i Critics' Choice za najboljeg mladog glumca, a film je zaradio čak četiri nominacije za Oscara pri čemu je Brie Larson i osvojila Oscara.

Brie Larson nije jedina velika glumica s kojom će Tremblay deliti vreme na ekranu. Uskoro ga čeka rad na filmu The Book of Henry gde će sarađivati sa Naomi Watts, Sarom Silverman i Deanom Norrisom dok će u filmu Burn Your Maps glumiti uz Veru Famigu.

Dok čekamo da navedeni filmovi izađu kako bi gledali mladog glumca pratićemo nove nastavke serije Poslednji čovek na Zemlji.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu