•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Vince Vaughn i Hailee Steinfeld u filmu 'Term Life'

Dugoočekivana filmska adaptacija stripa Term Life napokon će ugledati svetlo dana! Pre par godina svi planovi za stvaranje filma stavljeni su na čekanje radi rezanja troškova u Universalu ali kasnije ga je ipak oživeo QED International and Worldview.

Scenario za film napravio je AJ Lieberman, koji je zaslužan i za stripovsku verziju. Film režira Peter Billingsley, a u glavnim su ulogama Vince Vaungh i Hailee Steinfeld. U ostalim se ulogama nalaze Taraji P. Henson, Bill Paxton, Jon Favreau i Terence Howard.

Radnja prati Nicka Barrowa (Vaughn), koji planira pljačku i smišlja trikove za kriminalce. Ali na njegovu žalost, uspeo je da razljuti skoro sve, posebno kada jedan od poslednjih zločina za koje je smislio plan pođe po zlu.

Love ga mafijaški šefovi, korumpirani policjaci i plaćeni ubice, i Nick odlučuje kako je vreme napraviti nešto pozitivno i uzima veliku polisu životnog osiguranja za sebe, a kao korisnika stavlja svoju otuđenu kćer tinejdžericu Cate (Steinfeld). Ali postoji mali problem: polisa na snagu stupa tek za 21 dan, a pitanje je hoće li Nick preživeti još 21 sat.

Trailer nam ne otkriva kako će se priča završiti. Za odgovore trebamo pričekati kraj aprila kada film stiže u bioskope.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila