•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Srebrni Oscar za DiCapria: Fanovi donirali nakit kako bi napravili statuu Oscara za slavnog glumca

Bez obzira što je nekoliko puta bio nominovan, i jedan je od glavnih kandidata za Oscara, DiCaprio još nikada nije dobio tu prestižnu nagradu u kategoriji za najboljeg glumca. Zbog toga je i poznat u svetu filma kao jedan od najvećih "gubitnika" kada je u pitanju dodela Oscara.

Zato su DiCapriovi fanovi iz ruskog grada Yakutsk, sa istoka zemlje odlučili da ove godine ne rizikuju, te da u svakom slučaju svom omiljenom glumcu dodele Oscara. Zbog toga su ruski fanovi pokrenuli inicijativu "Oscar za Lea".

Fanovi su donirali uglavnom srebrni nakit, a neki čak i zlatni, koji su potom istopili i napravili srebrnu statuu Oscara, koju nameravaju pokloniti slavnom glumcu.

Tokom 18 dana, koliko je trajala akcija. u inicijativi je učestvovalo oko 144 osobe. Ukupno je donirano oko 1.389 grama srebra i četiri grama zlata.

U međuvremenu DiCaprio sa nestrpljenjem iščekuje svečanu dodelu Oscara, gde je nominovan za najboljeg glumca, za ulogu u filmu "Povratnik".

Ovogodišnja statua Oscara inspirisana je klasičnim dizajnom Oscara sa početka manifestacije dvadesetih godina prošloga veka.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...