•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Nobi Bučer - novi lik Saše Barona Koena

Nominovan za prestižnu nagradu Oskar i dobitnik nagrade Zlatni globus Saša Baron Koen – kreator nezaboravnih i legendarnih likova kao što su Borat, Bruno, Ali G i Diktator – ove godine se vraća kao potpuno novi lik: Nobi Bučer, večno nezaposleni huligan koji je prisiljen da spasi svet.

Nobi ima sve što čovek iz malog grada Grimsbija može da poželi – devetero dece i devojku koju voli više od svega na svetu (Rebel Vilson). Nedostaje mu samo jedna stvar u životu: njegov mlađi brat Sebastijan (Mark Strong) od kojeg je još kao dete razdvojen.

Nakon 28 godina potrage, Nobi je konačno pronašao svog brata u Londonu – nesvestan da je ovaj u međuvremenu postao tajni agent organizacije MI6. Nakon njihovog katastrofalnog prvog susreta tokom kojeg Nobi slučajno uništi Sebastijanov život, zbog čega se obojica nađu u bekstvu, uskoro otkrivaju zaveru kojom tajna organizacija želi da uništi svet.

Kako bi spasao čovečanstvo, ali i svog brata, Nobi kreće u globalnu misiju i u potpunosti se transformiše iz potpunog idiota u sofisticiranog tajnog agenta.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...