•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Započeto snimanje nastavka filma 'Čuvari galaksije'

Studio “Marvel” započeo je snimanje drugog dela filma “Čuvari galakasije”, saopštio srpski sidtributer “Taramaunt”.Snimanje je počelo u “Pajnvud” studiju, u Atlanti, a film će se pojaviti 5. maja sledeće godine u bioskopima.

Scenario i režiju potpisuje Džejms Gan, koji je radio i na prvom delu.

U filmu će se vratiti originalni Čuvari, uključujući Krisa Prata u ulozi Pitera Kvila, Zoi Saldanu u ulozi Gamore, Dejva Bautistu kao Draksa, Bredlija Kupera koji pozajmljuje glas Roketu i Vina Dizela koji pozajmljuje glas Grutu.

Nove članove ekipe čine Pom Klementif, Elizabet Debicki, Kris Salivan i Kurt Rasel.

Uz muziku novog “Savršenog miksa” broj dva, drugi deo “Čuvara galaksije” nastavlja avanture ovog tima koji pokušava da razreši misteriju pravih roditelja Pitera Kvila.

Website:b92.net
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu