•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Bouvijeva muzika u muzičkoj mini-seriji

Legendarni britanski muzičar Dejvid Bouvi je u saradnji sa kompanijom „Instagram“ radio na mini-seriji inspirisanoj njegovim poslednjim studijskim albumom, koji je objavio samo nekoliko dana pre svoje smrti.

Kanal InstaMiniSeries koji stvara epizodne programe za korisnikeInstagram platforme sprema se da objavi rezultat saradnje sa pokojnim Dejvidom Bouvijem.

Serija Unbound (nevezan, slobodan) vizuelno će interpretirati Bouvijev album Blackstar i gledaoce „odvesti na putovanje koje će slikama prenositi raspoloženje muzike sa albuma“, navodi se u izjavi autora.

„U seriji će fokus biti na vizuelnom tumačenju albuma, a ne na doslovnoj naraciji“, naglasili su kreatori.

Zvezde serije biće suosnivač projekta Tavi Gevinson i glumica Patriša Klarkson. U Americi će prva epizoda, od postojećih 16, biti emitovana 25. februara.

Bouvi je navodno dao timu InstaMiniSeries-a rani pristup svom albumu pre njegovog objavljivanja 8. januara. Projekat je bio završen u decembru 2015. godine.

Producent Lorens Perijer u saopštenju je naglasio da je zbog „nedavnih događaja ovaj projekat dobio na novom značaju za sve njih“.

„Veoma smo srećni što donosimo novi kreativni rad Dejvidovim obožavaocima širom sveta u vreme kada je fokus na njegovoj muzici i umetnosti preko potreban“.

Website:rts.rs
Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...