•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Papa Franjo će glumiti u filmu 'Beyond the Sun'

Poglavar Rimokatoličke crkve papa Franjo će u istoriju biti upisan i kao prvi papa koji će glumiti u jednom igranom filmu.

Film je porodična avantura ispričana u nekoliko priča i zasnovana na Evanđelju.

Ideja o snimanju pomenutog filma je došla nakon što je papa Franjo pozvao filmaše da snime film u kojem će deci biti približene Božje poruke. Scenario filma delo je Graciele Rodriguez, a prve klape će pasti u prvoj polovini ove godine u Italiji.

Sav profit od filma će biti doniran humanitarnim organizacijama El Almendro i Los Hogares de Cristo, koje pomažu deci i mladima.

– Rečima se ne može opisati uzbuđenost i zahvalnost koju osećamo zbog učešća pape Franje u ovom projektu. Ovo nije samo film, već i poruka, a Papa je najbolja osoba koja vam može pomoći u promovisanju važnih društvenih i verskih poruka – kazao je koproducent filma Andrea Iervolino.

Papa Franjo važi za velikog ljubitelja kinematografije. Njegovi omiljeni filmovi su “Rome“, “Open City“, “Babette’s Feast“ i “La Strada“.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....