•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

William Shatner u neobičnom horor filmu

Tokom godina je William Shatner stvorio određenu reputaciju. Jednostavno rečeno, reč 'suptilno' nije se baš često koristila kada bi se opisivala njegova gluma. S vremena na vreme Shatner sam sebi udovolji pa se uključi u projekat koji je kao stvoren za njegov nivo izražavanja. Sada je pronašao još jedan takav - svoj će glas pozajmiti za animirani horor film.

Film Malevolent je priča o četvoro braće koje poziva njihov zli otac jer se nalazi na samrtnoj postelji i želi srediti svoj testament pre nego umre. Stvar je u tome da je to lažna priča s kojom ih otac želi sve namamiti da dođu kako bi im se osvetio.

Osvetio za šta? Za sada ne znamo. Ali zaplet ne prestaje ovde. U filmu će biti i međugalaktički kockari koji prate celi film i gledaju kako se porodica pokušava ubiti i stavljaju oklade na to kako će sve završiti.

Shatnerov lik se zove Overseer (Nadglednik) i on će biti glavni narator u filmu. Hoće li on biti jedan od svemirskih kladioničara koji nadgleda porodičnu bitku ili neki potpuno drugi lik za sada nije poznato. Ostatak glumačke ekipe čine Morena Baccarin, Bill Moseley i Ray Wise.

Rediteljsku palicu drži Jason Axinn, a film se radi prema scenariju koji potpisuju Jim Cirile i Tanya C. Klein. Malevolent će svetlo dana ugledati u toku ove godine.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...