•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Stigao novi trejler za Ledeno doba: veliki udar

Družina iz filmova Ledeno doba se vraća na bioskopsko platno 14. jula.

Skretova epska potraga za odbeglim žirom ovoga puta će ga katapultirati u svemir, gde će se dogoditi niz kosmičkih događaja koji prete uništenju celog sveta. Kako bi se spasili od katastrofe koja im preti, Meni, Sid i Dijego, moraće da napuste svoj dom i krenu u nove avanture i to u egzotične zemlje u kojima upoznaju mnoštvo novih likova.

Film će biti i sinhronizovan na srpski, a glasove glavnim junacima će pozajmiti već poznata ekipa glumaca iz prethodnih delova. Glas glavnom junaku, mamutu Meniju, pozajmio je glumac Nikola Đuričko, lenjivca igra Srđan Miletić. Voji Brajoviću studio 20th Century Fox poverio je ulogu tigra Dijega, dok Isidora Minić sihronizuje mamuta Eli.Ovo je peti po redu animirani film o Ledenom dobu, prethodni deo ove franšize pogledalo je preko 200 000 ljudi, što ga čini jednim od najuspešnijih animiranih filmova kod nas.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...