•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Adele dobija svoj film?

Katy Perryn je to uradila, kao i Justin Bieber. I naravno, momci iz benda One Direction.
Popzvezde redovno dobijaju svoje filmve u bioskopima. A sada je tu i dobitnica Oscara – Adele. Fanovi se nadaju da će kupiti bar disk njene predstojeće svetske turneje (bar je to plan), pa ideja da se napravi neka vrsta muzičkog filma zvuči vrlo unosno.

Dakle, definitivno postoji plan da se napravi pravi flm za Adele u stilu “Katy Perry: Part Of Me” i “One Direction: This Is Us”.

I kompanija Sony i Paramount su zainteresovane za film baziran na njenon povratničkoj turneji i nema sumnje da će mnogo zaraditi. Izvori tvrde da postoji ogromno interesovanje za film. I takođe, predviđaju da će film odlično proći u bioskopima: “Verovatno će biti veliki hit na blagajnama širom sveta.”

Ali čitava stvar bi mogla da bude dovedena u pitanje. “Adele se složila da je kamere snimaju ali nije do rkaja sigurna da će moći sa time da se nosi kako turneja bude napredovala”, kaže neimenovani izvor.

Adele je izjavila da bi jako volela da ovako dokumentuje svoju karijeru, ali u isto vreme plaši se da će biti pod stresom i nervozna. Držimo pesnice da pevačica pobedi strahove i učini ovu ideju stvarnom!

Website:mtv.rs
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu