•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Otvaranje nove pozorišne sezone Teatra 78

Nakon zimske pauze, pozorište za decu "Teatar 78" ponovo otvara svoja vrata za mališane i njihove roditelje, pozorišnom predstavom „Hogarova misija “, 06. Februara u 17 časova.

Ovu toplu porodičnu priču režirao je Lazar Dubovac a glumački ansambl čine: Marija Puškarov Popović, Saša Đurašević, Lazar Dubovac i Vladimir Popović.

Hogarov sin Hamlet je primljen na Varvarsku književnu akademiju.

Hogar je razočaran zbog toga jer je planirao da ga sin nasledi u njegovoj firmi za pljačku i otimanje i nikako se ne slaže sa idejom da mu sin bude obrazovan, čak se stidi zbog toga.

Ova predstava je urnebesno zabavna i poučna.

Tekst: Marija Puškarov Popović

Kostimograf: Tatjana Cvjetković

Scenograf: Tatjana Žiropađa

Koreograf: Ivana Dubovac

Majstor tona/svetla: Milenko Isailović

U nedelju 07.februara, od 12 časova, na redovnom repertoaru je predstava „Iza duge“.


​Karte za predstave se mogu kupiti svakog radnog dana od 10 do 15 časova u kancelariji broj 1 Teatra 78, Resavska 78, i pola sata pre predstave na blagajni Teatra 78.

DOBRODOŠLI U TEATAR 78!

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu