•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Komedija 'Luda vožnja 2' u bioskopima od 28.januara

Od četvrtka, 28. januara, na bioskopskim repertoarima naći nova komedija LUDA VOŽNJA 2 (RIDE ALONG 2).

Kevin Hart i Ajs Kjub se vraćaju u nastavku hit akcione komedije „Luda vožnja 2" koja je iznedrila najpopularniji komični duo te godine kad se pojavila. Hartu i Kjubu se u nastavku pridružuju reditelj Tim Stori, kao i producenti Vil Peker, Met Alvarez i Lari Brezner koji produciraju film uz Ajsa Kjuba.

U „Ludoj vožnji", brbljivi radnik obezbeđenja Ben Barber (Hart), tek primljen na akademiju, pridružio se Džejmsu Pejtonu (Kjub) – nervoznom detektivu policije Atlante, u patroli ulicama ovog grada. U pokušaju da dokaže da je on više od zavisnika o video-igricama, Ben je pokušao da dokaže svom budućem šuraku da zaslužuje da oženi Džejmsovu sestru, Anđelu. U jednoj običnoj patroli, Ben je uspeo da se upetlja u najnoviji detektivski slučaj i da doživi najluđa 24 sata u svom životu.

Ne samo da ih je ova luda noć odvela do najozloglašenijeg kriminalca u Atlanti, već je Ben imao ključnu ulogu u njegovom hapšenju... i otežao Džejmsu odluku da mu ne da blagoslov da oženi Anđelu.

Drugi deo filma se dešava godinu dana od poslednje avanture naših heroja. Planovi za brzi odlazak u Majami će poći po zlu kad ih njihove neuobičajene policijske metode dovedu u kompromitujuću situaciju koja preti da poremeti veliki slučaj... i Benovu i Anđelinu skoru svadbu.

Pošto ne želi da radi kao običan policajac, Ben, svršeni diplomac policijske akademije, teži da postane detektiv kao i njegov budući šurak. Međutim, Džejms i dalje smatra da on nema ono što je potrebno za taj posao. Pošto se venčanje bliži, novajlija sklon nezgodama je potpuno fokusiran na planiranje venčanja, ali želi da se priključi svom mentoru u rutinskom odlasku od Atlante do Majamija. Džejms će nevoljno povesti Bena sa sobom u Majami da isprate trag koji je povezan sa slučajem narko-kartela koji on pokušava da reši.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...