•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Glumci popularne serije 'Prijatelji' okupili se i udružili sa ekipom iz 'Teorije velikog praska'

Glumačka ekipa kultne serije "Prijatelji" okupili su se ponovo, ovaj put kako bi odali počast režiseru Jamesu Burrowsu.

Jennifer Aniston, Matt LeBlanc, Courtney Cox, David Schwimmer i Lisa Kudrow su došli kako bi učestvovali u NBC-jevom specijalu. Ovu ekipu spojili su sa glumcima serije koja se trenutno prikazuje širom sveta "Teorija velikog praska".

Kaley Cuoco i Johnny Galecki koji glume Penny i Leonarda, podelili su fotografiju na Instagramu u ponedeljak ujutro. Fotografija ima blizu 80.000 lajkova i više od 3.000 komentara.

Ali, na žalost svih obožavatelja, Matthew Perry nije prisustvovao, tako da se neće pojaviti u sitcomu.

"Matthew neće prisustvovati jer je u Londonu i sprema se za ulogu u predstavi 'The End of Longing' koja počinje 2. februara u pozorištu. Možda će napisati nešto za ovu prigodnu situaciju. Uglavnom, ovo nije okupljanje kakvom su se gledaoci nadali", rekla je Lisa Kasteler.

Fanovi ovih serija sigurno su oduševljeni, a sitcom posvećen režiseru "Must See TV: A Tribute to James Burrows" biće prikazan 21. februara na NBC-u.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...