•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Leonardu DiCapriju ponuđena uloga mladog Lenjina

Ruski filmski studio Lenfilm navodno je ponudio Leonardu DiCapriju da igra mladog Vladimira Lenjina u filmu o ruskom komunističkom revolucionaru.

Glumac je nedavno u jednom intervjuu izjavio kako ne bi imao ništa protiv da glumi Lenjina, Rasputina ili Putina.

"Putin bi bio jako zanimljiv, volio bih ga glumiti. Lenjin bi isto bio jako zanimljiva uloga", izjavio je glumac za nemački Welt on Sonntag.

Najstariji ruski filmski studio navodno ima veliku želju da ekranizira važan istorijski period, a upravo Lea vide u glavnoj ulozi.

"DiCapria često upoređuju s Lenjinom u mladim godinama. Imamo dovoljno ideja i sredstava kako bismo prikazali vreme Oktobarske revolucije", rekao je potparol Valery Karpov za Radio Baltic.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...