•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Leonardo DiCaprio: Brak se jednostavno desi, to se ne može planirati

Leonardo DiCaprio bi se mogao oženiti danas, a možda i kad mu budu 50 godine.

Kad su novinari medija Parade upitali slavnog glumca za njegove planove kad je u pitanju brak, Leo je odgovorio:

"Kad se desi, desiće se. Radi se o tome da ne možete predvideti brak. Ne možete ga planirati. Jednostavno, kad se dogodi, dogodiće se."

Važnije od toga je, prema njegovom mišljenju, fokusirati se na sreću u životu.

Sudeći prema Leonardu DiCapriju, ono što ga najviše usrećuje jeste sadašnjost ono što radi danas i to je ono na šta se uglavnom fokusira. To se odnosi na snimanje filmova i njegov rad u vezi zaštite prirode.

"Moj otac mi je uvek govorio - sine, šta god da radiš, nije mi bitno da li uspešan ili nisi, samo imaj zanimljiv život. Jednostavno budi srećan zbog toga što svako jutro oblačiš pantalone. Verujem da to i činim", kazao je Leo.

Iako je DiCaprio jedan od najpoznatijih američkih glumaca današnjice, fascinira činjenica da nikad nije osvojio Oscara, iako je imao brojne zapažene uloge.

Upravo je nedostatak tog Oscara česta tema u medijima i na društvenim mrežama, a mnogi govore kako će mu sjajna uloga u novom filmu "The Revenant" konačno doneti Oscara.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...