•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Niko neće kuću iz filma 'Kad jaganjci utihnu'

Bračni par iz Pensilvanije bezuspešno pokušava da proda kuću koja je u filmu „Kad jaganjci utihnu“ bila dom serijskog ubice Bafala Bila.Skot i Barbara Lojd su oglasili prodaju kuće prošlog leta, ali su morali da početnu cenu od 300.000 dolara spuste na 250.000 dolara.

Iako je kuća bila na drugom mestu po broju pretraga na sajtu za prodaju nekretnina, Lojd je za lokalni list izjavio da je oglas privukao znatiželjne tražioce, ali ne i ozbiljne kupce.

U hororu iz 1991. godine prikazuju se dnevna soba i trpezarija kuće u kojoj, međutim, nema rupe u podrumu u kojoj je ubica, glumac Ted Levin, držao svoje žrtve. Te turobne scene snimljene su u studiju.

Ef-Bi-Aj agent Klaris Sterling, koju je igrala Džodi Foster, ubila je Bafala Bila u njegovom domu, a otkrila ga je uz pomoć psihijatra i kanibala Hanibala Lektora, koga je igrao Entoni Hopkins.

Film Kad jaganjci utihnu osvojio je pet Oskara, za najbolji film, režiju, glavnu mušku i žensku ulogu i adaptirani scenario.

Veliki uspeh filma nije, međutim, mnogo pomogao Lojdovima da brzo prodaju kuću.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...