•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Netfliks se proširio na 190 zemalja, uključujući i Srbiju

Američki onlajn video servis Netfliks saopštio je danas da je proširio svoju mrežu u 130 zemalja, među kojima se nalazi i Srbija, tako da je sada dostupan u 190 država širom sveta, javile su svetske agencije.

„Danas smo obeležili rodjene nove globalne televizijske mreže putem interneta“, izjavio je predstavnik Netfliksa Rid Hejstings na prezentaciji tog projekta u salonu elektronike u Las Vegasu.

Ovo je bio neočekivan potez, koji je iznenadio javnost, jer je Netfliks ranije objavio da želi da se proširi do kraja ove godine.

Hejsting je rekao da će od sada korisnici od Singapura do Sankt Peterburga i od San Franciska do Sao Paula moći da gledaju emisije i filmove u isto vreme bez dodatnog čekanja.

Netfliks još nije uspeo da se probije na kinesko tržište, a nema planova da bude dostupan na Krimu, u Severnoj Koreji i Siriji, pošto su tamošnje vlade uvele ograničenja američkim firmama.

Taj servis od sada je dostupan, na arapskom, korejskom, kineskom i na još 17 jezika.

Netfliks je stekao ugled po svojoj velikoj selekciji televizijskih programa, a takodje i po svojim originalnim produkcijama koje konkurišu tradicionalnim televizijskim kućama, kao što je „Kuća od karata“ (House of Cards), koji je dobio više nagrada, uključujući i Zlatni Globus za glavnu glumicu Robin Rajt.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...