•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Sinhronizovana animirana avantura 'Dobri Dinosaurus' uskoro u bioskopima!

Svečana premijera sinhronizovanog 3D animiranog filma DOBRI DINOSAURUS će biti održana u nedelju, 10. januara u bioskopu Cineplexx Delta City, sa početkom u 17.30 časova.

Karte za premijernu projekciju ove animirane avanture su u prodaji i mogu se kupiti na blagajni bioskopa ili rezervisati putem sajtawww.cineplexx.rs.

Od 7. januara, film će se pretpremijerno prikazivati u odabranim bioskopima (Cineplexx Ušće Shopping Center, Cineplexx Delta City, Tuckwood Cineplex, Roda Cineplex, Dom Sindikata, Arena (Novi Sad), Cineplexx Kragujevac Plaza, CineStar Cinemas Pančevo, Vilin Grad (Niš), Kupina Film (Niš) i Cineplexx Mne Delta City (Podgorica) .

Od 14. januara, "DOBRI DINOSAURUS" stiže na redovne repertoare svih bioskopa, a biće dostupan u 2D i 3D tehnici.

"DOBRI DINOSAURUS" je topla i emotivna priča koja će zasigurno zagrejati srca male i velike publike ove zime. Prijateljstvo koje se razvije između dva glavna junaka, dinosaurusa Arla i dečaka Pege, pobediće sve strahove. Ne propustite da vidite na velikom platnu vrhunsku animaciju i prelepe pejzaže koje vam donosi studio Dizni Piksar.

Film je sinhronizovan na srpski jezik, a reditelj sinhronizacije je Dragan Vujić Vujke.

Glasove glavnim likovima u filmu pozajmili su Stefan Kapičić, Voja Brajović, Dušica Novaković, Marko Vukomanović, Dragan Vujić, Jelisaveta Karadžić, Nikola Bulatović, Marko Marković, Rista Milutinović, Danijel Korša, Matija Stanković, Katarina Kovačević. Ekipa koja je učestvovavala u sinhronizaciji će prisustvovati premijeri u bioskopu Cineplexx Delta City.

Ove zime, studio Piksar vas vodi na epsko putovanje u svet dinosaurusa gde jedan apatosaurus po imenu Arlo pronalazi ljudskog prijatelja, dečaka Pegu. Dok bude putovao kroz nemilosrdne i misteriozne predele, Arlo će naučiti kako da se izbori sa svojim strahovima i otkriće za šta je stvarno sposoban.

„Od trenutka kad se Arlo rodio, on se plaši sveta," kaže debitantski reditelj Piter Son, 15-godišnji radnik u Piksaru i diplomac CalArtsa. „On je živahan i odlučan, ima mnogo žara, kad govorimo o njegovoj želji da pomogne svojoj porodici. A otac mu je glavna podrška. Ali Arlo je uplašen. Strah ga parališe."

Pega je sušta suprotnost Arlu," nastavlja Son. „On je uporan, hrabar, životinja u svakom smislu te reči. Ovo je priča o dečaku i psu, samo što je u našoj priči, dečak jedan dinosaurus, a pas jedan dečak."

„'Dobri dinosaurus' je jedan od najemotivnijih filmova koje smo ikad snimili," kaže izvršni producent Džon Laseter. „Jako je duhovit i inteligentan, a kako se priča odvija, ispoljavaju se i duboke emocije. Zaljubljujete se u Pegu kao i u Arla. Njihova veza je toliko zanimljiva i jedinstvena – potpuno drugačija od svega što smo do sad radili. Ovo je veoma poseban film."

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....