•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Glumcu Džejmsu Nezbitu orden od kraljice

Britanskom glumcu Džejmsu Nezbitu dodeljen je Orden oficira reda britanske imperije (OBE) za zasluge na polju glume i humanitarnog rada u korist žrtava severnoirskog sukoba.

Pedesetogodišnji glumac, široj publici najpoznatiji kao Bofur, patuljak iz čete Torina Hrastošita u ekranizaciji Tolkinovog "Hobita", izjavio je da će ovo priznanje "dati kredibilitet" borbi onih koji nastavljaju da tragaju za voljenim osobama nakon tragičnih dešavanja u Severnoj Irskoj.

Nezbit, koji trenutno igra u hit krimi seriji "Mišing", dobio je priznanje za godine rada u pomaganju porodica koje su bile žrtve severnoirskih sukoba.

Kako prenose britanski mediji, Nezbit je pokrovitelj NjAVE Centra za lečenja trauma koji se brine o žrtvama tridesetogodišnjeg nasilja.

Nezbit je igrao u nekoliko filmova o sukobu u Alsteru, kao što su "Krvava nedelja" (2002) i "Pet minuta raja" (2009).

Website:nezavisne.com
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...