•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Bil Kozbi pušten na slobodu uz kauciju od milion dolara

Američki glumac Bil Kozbi pušten je na slobodu uz kauciju od milion dolara pošto je protiv njega podignuta optužnica za krivično delo seksualnog napada i izdat nalog za hapšenje.Komičar se, kako prenosi Rojters, tereti da je, u januaru 2004, u svom domu drogirao, pa silovao žensku osobu.

U poslednjih nekoliko meseci više od 50 žena je optužilo Kozbija za seksualni napad.

Glumac je do sada energično negirao sve optužbe i čak uzvratio protivtužbom za klevetu i nanošenje duševne boli protiv svojih tužiteljica.

Sedamdesetosmogodišnji Kozbi bio je prvi Afroamerikanac koji je osvojio nagradu „Emi” i dugo je važio za „omiljenog američkog tatu”.

kozbi

Uklanjanje Kozbijeve zvezde sa holivudskog Bulevara slavnih

Nakon iznošenja optužbi protiv komičara, Kozbi je naišao na snažnu osudu javnosti, pa je čak i zvezda sa njegovim imenom morala da bude uklonjena sa Bulevara slavnih u Holivudu, zbog stalnog ispisivanja osuđujućih grafita.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....