•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Valjanje od smeha uz parodiju 'Pedeset nijansi crne'

Od 4. februara 2016. godine, na repertoarima naših bioskopa naći urnebesna komedija PEDESET NIJANSI CRNE (FIFTY SHADES OF BLACK).

U pitanju je parodija na dobro znani film "PEDESET NIJANSI – SIVA", koji je definitivno obeležio ovu godinu i osvojio srca mnogobrojne publike.
Taramount film vam u februaru donosi nešto sasvim drugačije, komediju za sve uzraste, uz koju su obilje smeha i dobar provod zagarantovani.

I dok čekamo 4. februar, kada će "PEDESET NIJANSI CRNE" stići u naše bioskope, predstavljamo vam prvi trejler za ovaj film, koji samo donekle nagoveštava niz komičnih situacija u kojima će se naći glavni likovi:

Ako ste se primili na Kristijana Greja, čekajte tek da vidite Kristijana Bleka! Od Marlona Vejansa i komičarskog tima koji stoji iza franšiza "Ukleta kuća", "Mrak film" i "Bele ribe", stiže parodija kakvu do sad niste videli. Spremite se za erotsku komediju "PEDESET NIJANSI CRNE" koja će vas odvesti kroz lavirint žestokih i prevremenih susreta u igraonici g. Crnog.

Podeli:



Preporucujemo