•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Novogodišnji porodični vikend

Porodični filmovi, druženje sa Deda Mrazom i pokloni od 11 do 16 časova, a za celu porodicu popust uz Porodičnu karticu!

Novogodišnji Porodični vikend biće održan 26. i 27. decembra u bioskopu „Vilin Grad" u Nišu. U okviru novogodišnjeg Porodičnog vikenda biće prikazani animirani filmovi :

Alvin i veverice: Velika avantura
Snupi i Čarli Braun: Film o klinjama 3D
Hotel Transilvanija 2 3D
Mali princ 3D

Tokom novogodišnjeg Porodičnog vikenda, od 11 do 16 časova, najmlađi posetioci moći će da se druže i slikaju sa Deda Mrazom. Mališani koji imaju Porodičnu karticu, uz kupljenu ulaznicu, na poklon će dobiti simboličan novogodišnji paketić.

Takođe, u subotu i nedelju, biće održan izbor za nalepšu novogodišnju čestitku, te svi koji posete bioskop "Vilin Grad" i donesu svoju čestitku, mogu da osvoje Dexy Co vaučer, u vrednosti od 1500 dinara.
Potrebno je da na čestitki ostave svoje podatke, a pobednika, po izboru bioskopa i Deda Mraza, ćemo objaviti u ponedeljak, 28. decembra, na Facebook strani bioskopa "Vilin Grad".

Repertoar, trejlere i termine filmova možete pogledati na sajtu bioskopa "Vilin Grad", gde možete i rezervisati ulaznice.

SNUPI I ČARLI BRAUN: FILM O KLINJAMA 3D
Pogledajte trejler
HOTEL TRANSILVANIJA 2 3D
Poledajte trejler
ALVIN I VEVERICE: VELIKA AVANTURA
Pogledajte trejler
MALI PRINC
3D

Pogledajte trejler
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu