•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Jake Abel u „The Host“

Obzirom da je satrt kritikom za „In Time“, reditelj Andrew Niccol ima obraza da nastavi i dalje sa poslom kojim se bavi, umesto da razmatra mogućnosti ugostiteljskog radnika u nekom od popularnih lanaca brze hrane.

Sada je odlučio da je trenutak da gledaoci vide nešto sasvim novo, priču koju niko do sada nije video i koju ne očekuje. U pitanju je invazija vanzemaljaca. I ko je dobio glavnu ulogu? Jake Abel. Ko je taj? Pa, zar je važno?

Šta će Abel da igra? Poslednjeg pobunjenika koji će se odvažiti i suprotstaviti vanzemaljcima. Pa, čiatate li vi ovo? Ja pišem i smejem se dok pišem, nadam se da je isto i sa vama, jer bilo bi tragično ozbiljno shvatiti ovakve vesti.

Saoirse Ronan pojaviće se u filmu, a oboje su radili na poražavajućoj katastrofi od patetike „The Lovely Bones“, reditelja Petera Jacksona.

Snimanje kreće februara meseca.

Možda se predomisle?

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...