•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

'Liga izuzetnih džentlmena' dobija reboot

20th Century Fox namerava da napravi novu verziju filmske adaptacije stripa Alana Moorea i Kevina O'Neilla - Liga izuzetnih džentlmena. Originalni film izašao je 2003. godine sa Seanom Conneryjem u ulozi Allana Quartermainea, što je bila njegova poslednja uloga pre odlaska u penziju, ali film nije postigao veliki uspeh.

Originalni plan uključivao je stvaranje filmske franšize prema stripovima međutim prvi film nije zaradio dovoljno novaca da bi se snimalo dalje. Crtani roman većina ljudi voli, ali za film su se pojavile mnogobrojne kritike, najviše radi loše adaptacije tako da bi vest o rebootu mogla razveseliti mnoge.

Priča se vrti oko nekoliko književnih likova iz viktorijanskog doba kao što su kapetan Nemo, Nevidljivi čovek, Mina Harker, Dorian Grey, Tom Sawyjer i dr. Jekyll/mr. Hyde koji se udružuju kako bi pomogli britanskoj vladi da osujeti zle planove Fu Manchua i profesora Moriartyja.

Kada bi nova verzija Lige izuzetnih džentlmena mogla ugledati svetlo dana nije poznato jer je producent John Davis tek krenuo u potragu za rediteljem.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...