•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Alvin i veverice: Goca Tržan, Slaven Došlo i Marija Serdar uživali u sinhronizaciji!

Neodoljive veverice kreću u veliku avanturu od 24. decembra u bioskopima!

„Alvin i veverice: Velika avantura“ (Alvin and the Chipmunks: The Road Chip) naziv je nove animirane avanture živahnih veverica koja pred domaću publiku stiže sinhronizovana na srpski jezik od 24. decembra. Sinhronizacija holivudskog blokbastera odvija se ovih dana u studiju Moby u Beogradu. Goca Tržan, Slaven Došlo i Marija Serdar su samo neka od imena koja su učestvovala u sinhronizaciji!

Veselim junacima animiranog filma „ Alvin i veverice: Velika avantura“, komšinici Mis Prajs glas je pozajmila Goca Tržan, dok je mladi glumac Slaven Došlo dobio zadatak da dočara najvećeg zloću u filmu – Alvinovog potencijalnog polubrata Majlsa. Pobednica Pinkovih zvezdica Marija Serdar je glas pozajmila neodoljivoj pevačici Ešli.

Tri preslatke veverice koje su još 2007. godine, kada je izašao prvi film, osvojile srca dece širom sveta. U novoj avanturi, krzneni drugari veruju da je Dejv (Džejson Li) odlučio da zaprosi svoju novu devojku u Majamiju. Ubeđeni da će da ih ostavi nakon veridbe, Alvin, Teodor i Sajmon pakuju kofere i kreću na put da ga spreče u tome. Imaju samo tri dana da ga zaustave ili će dobiti zastrašujućeg polubrata.

U originalnoj postavi, u ulozi Dejva je i dalje glumac Džejson Li, a njemu su se pridružili Dejvid Kros i Džejn Linč. Urnebesno smešne glasove vevericima su pozajmili Džastin Long (Alvin), Metju Grej Gabler (Sajmon) i Džesi MekKartni (Teodor).

Prva tri animirana filma o Alvinu i vevericama zajedno su zaradila preko 900 miliona dolara.


Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu