•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Ridli Skot priprema tri nova nastavka 'Osmog putnika'!

Holivudski reditelj Ridli Skot obelodanio je da priprema tri nova nastavka sage o monstruoznom vanzemaljcu.

Najavljeni filmovi će zapravo biti nastavak Prometeja, koji je 2012. godine ostvario zaradu od 403 miliona dolara na svetskim blagajnama.

Govoreći na konferenciji za štampu u Sidneju, slavni reditelj i producent je rekao da novim ostvarenjima planira da objasni „glavnu misteriju“ svemirske epopeje.

„Reč je o jednoj veoma komplikovanoj priči, razradi Prometeja koji je nastao iz moje frustracije za prvim Osmim putnikom iz 1979. godine. Snimio sam samo taj jedan film i obično ne pravim nastavke. Bilo mi je čudno što nijedan od tri pitanja filma nije obradio temu porekla tuđina, ko ih je stvorio i zašto“, objasnio je Skot.

Prvi film nove trilogije, pod naslovom Alien: Covenant je priča o posadi svemirskog broda „Kovenant“ koja, očekujući da pronađe neistraženu rajsku planetu, otkriva jedan opasan svet čiji je jedini stanovnik Dejvid, preživeli član ekspedicije Prometej, koga će ponovo igrati Majkl Fasbender.

Ostatak glumačke ekipe je zasad nepoznat, mada je Skot spomenuo da će možda i Numi Rapas, junakinja Prometeja, reprizirati svoju ulogu.

Website:rts.rs
Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...