•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Charlie Sheen priznao da je HIV pozitivan

Slavni američki glumac Charlie Sheen priznao je da je zaražen HIV virusom koji uzrokuje smrtonosnu bolest AIDS, javlja CNN.

Charlie Sheen je u dugoočekivanom intervjuu s Mattom Lauerom za Today priznao kako je HIV pozitivan, otkrivši kako je bio žrtva raznih ucena i da je potrošio milione dolara kako bi pojedine ljude naterao na to da tu tajnu drže za sebe.

Jedna od njih je bila i jedna prostitutka koja je fotografisala njegove antiviralne lekove, pretišvi mu kako će ih prodati tabloidima ukoliko joj ne da novac.

"To je novac koji su uzeli od moje dece", kazao je Sheen.

Sheenov HIV status bio je u poslednje vreme tema brojnih natpisa u medijima koji su spekulirali o tome kako je "misteriozni holivudski glumac zaražen HIV-om" upravo zvezda serije "Two and a Half Men".

Sheen (50) je čitavu proteklu godinu proveo daleko od medija i nije se pojavljivao na TV ekranima otkako se prestala emitovati njegova serija "Anger Management".

Sheen je znao za svoj HIV status poslednje četiri godine, te je priznao kako je u tom periodu imao seksualne kontakte sa brojnim osobama.

Glumac je priznao da se "mnogo drogirao, donosio loše odluke i bio depresivan", ali kako je "nemoguće" da je preneo HIV nekom drugom budući da su te osobe znale za njegovu dijagnozu, te su bile pod nadzorom njegovih lekara.

Dodao je kako ne zna kako se zarazio, i kako su mu bolest dijagnosticirali nakon što se lekaru javio sa simptomima glavobolja i noćnog znojenja.

"Počelo je kao serija glavobolja i migrena, i noćnog znojenja... Mislio sam da imam tumor na mozgu. Nakon silnih testova, lekari su ušli u moju sobu i rekli - evo šta se zapravo dešava. Ta tri slova (HIV) su vrlo teška da se prihvate. To je prekretnica u životu čoveka", kazao je Sheen i dodao kako se sad oseća kao da je pušten iz zatvora.

"Sad imam odgovornost da budem bolji čovek i pomognem i drugim ljudima", kazao je glumac.

Sheen ima tri bivše supruge, nekoliko je puta bio veren, a poznat je i po svojim vezama sa porno glumicama, te "burnom" načinu života i kontaktu sa različitim opijatima.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....