•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Najgledanija serija ove jeseni - Into the Badlands

Premijera AMC-ove serije o borilačkim vetinama Into the Badlands, ostvarila je rejting od 6,4 miliona gledalaca, što ju je svrstalo među najgledanije serije ove jeseni. Nove avanture neustrašivog ratnika (klipera) Sanija, kog tumači Daniel Wu, možete pratiti svakog ponedeljka ekskluzivno na AMC kanalu u 4:00h posle ponoći i u repriznom terminu u 22h uveče.

Prva epizoda serije uvela nas je u priču u kojoj Sani, spašava misterioznog dečaka, M.K, koji čuva mračnu tajnu, ali izgleda i da zna način da pobegne iz Bedlenda. Sani, je desna ruka najmoćnijeg barona Badlanda, Kvina, nemilosrdni ubica i usađenim dubokim osećajem lojalnosti. Od najranijeg detinjstva, Sani trenira da postane kliper, a prvi put ubija sa samo 9 godina. Od tada uzima na hiljade života, a svaki obeležava tetoviranjem crne linije na leđima. Iako zbog svog poziva nema prijatelja, ulazi u romansu sa doktorkom, po imenu Veil, sa kojom želi budućnost izvan Badlanda. Susret sa M.K, može mu doneti upravo to. Uzimajući M.K za svog učenika Sani će otkriti razotkiti misteriju sopstvene prošlosti i pronaći svoj pravi cilj.

Zvezde serije “Into the Badlands” su Daniel Vu (Tai Chi Zero) kao Sani; Marton Cokas (The Lord of the Rings: The Return of the King) kao Kvin; Aramis Najt (The Dark Knight Rises) kao M.K.; Oliver Stark (“Luther”) kao Rajder; Emili Bečam (28 Weeks Later) kao Udovica; Orla Brejdi (“Dr. Who,” “Fringe”) kao Lidija; Sara Bolger (“Once Upon a Time,” “The Tudors”) kao Žade; Ali Joanides (“Parenthood”) kao Tilda; i Medlin Mentok (Edge of Tomorrow) kao Veil.

Ne propustite nove epizode Into the Badlands.

Ponedeljkom u 4:00 i 22:00h, samo na AMC kanalu.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila