•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Novembar i decembar za klince: Snupi, Prdoprah doktora Proktora i Zozonci

Snupi i Čarli Braun: Film o Klinjama – u bioskopima
Prdoprah doktora Proktora – od 26. novembra u bioskopima
Zozonci u zemlji vetra 3D – od 3. decembra u bioskopima

Snupi i Čarli Braun su dobili priliku da osvoje i nove generacije klinaca, 65 godina nakon rođenja stripa Čarlsa Šulca, odnosno 35 godina od pojave poslednjeg animiranog filma o Klinjama. Vratili su se na veliko platno i to u vrhunskoj 3D animaciji! U bioskope od 26. novembra stiže sinhronizovana avantura Prdoprah doktora Proktora, dok će od 3. decembra Zozonci dobiti šansu da osvoje najmlađe!

Animirani svet Čarlija Brauna, Lusi, Lajnusa i Klinja čeka da bude otkriven od strane mališana čiji su roditelji odrasli uz Snupijeve avanture. Najsimpatičniji, najvoljeniji bigl ove godine kreće u svoju najveću misiju u kojoj će se sresti sa svojim arhi-neprijateljem Crvenim Baronom, dok njegov najbolji prijatelj, Čarli Braun, pokušava da osvoji srce male riđokose devojčice iz komšiluka. Estetski topao, sa zanimljivim likovima i lepim porukama, Snupi i Čarli Braun: Film o Klinjama dokazaće da i najveće šeprtlje poput Čarlija Brauna zaslužuju svoju šansu.

Četiri godine nakon prvog dela, priča o šest nerazdvojnih prijatelja se vraća na veliko platno u filmu Zozonci u zemlji vetra 3D! Njihova nova avantura uključuje borbu protiv zakletog neprijatelja Vrane-veštice. Zozonci žive u malom gradiću Puf u kome sve radi zahvaljujući energiji vetra. Vrana-veštica je odlučna da otme Glavni točak koji sve pokreće i sada je na ovoj hrabroj šestorki da je spreči. Porodični film Zozonci u zemlji vetra 3D ispunjen je akcijom i brojnim momentima u kojima je publika pozvana da preuzme aktivnu ulogu. Film kroz fantastične likove i vesele šale naglašava značaj obnovljivih izvora energije.

Od 3. decembra ne propustite filmsku priču o dečacima koji uz pomoć prdopraha i ekscentričnog doktora Proktora lete čak u svemir! Prdoprah doktora Proktora je snimljen na osnovu istoimenog romana Džoa Nezboa iz 2007. godine. U fokusu filma je nejaki dečak Mrva sa vatrenocrvenom kosom. Nakon što se useli jednog sunčanog dana u Topovsku ulicu i sretne Lisu i gotovo ludog profesora, počinje divna avantura! Film se bavi nevaljalim blizancima, dugačkim pudinzima od karamele i još dužim anakondama.


Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...