•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Isceljenje (2015) - uskoro

Filmska priča prati tihovanje pravoslavnog monaha, u začudnoj atmosferi izolovane isposnice. Njegov mir biva narušen iznenadnom posetom dvoje ljudi. Videvši da je ratna prošlost došla po njega i da on ne može da zaboravi i oprosti bol koji mu je naneta, monah shvata da je između njega i Boga nastala nepremostiva pukotina koju ništa ne može da popuni. Ovo je film o pomirenju i oproštaju, o velikom pitanju koje ostaje nakon svih ratova: kako oprostiti svom neprijatelju? Film je snimljen na nedostupnim, netaknutim lokacijama zapustele istočne Srbije, čija atmosfera naglašava izolovanost života u isposnici i unutrašnju dramu tri lika koji su u toj izolaciji suočeni jedan sa drugim. Otuda unutrašnje zbivanje u filmu postaje zgusnuto, a lepota prirode stoji kao kontrast patnji, koju nose sva tri lika.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila