•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Kasting za glumce i statiste za film 'Perunov hroničar'

Za realizaciju filma “ Perunov hroničar” produkcijske kuće Thunder Production potrebni su glumci, glumice i statisti starosti od 20 do 60 godina. Nije potrebno formalno obrazovanje ali je poželjno.

Film če se snimati u toku zime, proleća i leta 2016. Morate biti slobodni za potrebe snimanja ukoliko budete izabrani.

Na kasting obavezno doći bez ikakvih intervnencija na sebi, potpuno prirodno (bez šminke i specifične frizure).

Prijave će biti korišćene za audiciju za ovaj film ali takođe i za bazu podatka svih glumaca koja će biti dostupna svim zainteresovanim stranim produkcijama koje budu snimale na lokacijama jugoistočne Srbije.
Svi zainteresovani mogu popuniti formular, odštampati ga i poneti sa sobom na kasting ili poslati ovde.

Kasting ce se odrzati 21. i 22. Novembra 2015. od 10h do 17h u Kupina bioskopu, ulica Balkanska broj 2 u Nišu.

Kratak opis filma
Hrabra družina koju čine staroslovenska mitska bića (Bogovi, vile, patuljci..) na čelu sa mladim ratnikom Zvezdanom imaju za misiju da ubiju Mrazla, sina boginje smrti Morane, i na taj način ga spreče u unistavanju Sorabije. Njihovo putovanje prepuno prepreka budno prati vrhovni staroslovenski bog, bog gromova i kiše – Perun. Ishod Zvezdanove borbe, postojanje starih bogova i njihov pad nije zaboravljen već se čuva i prenosi s kolena na koleno već vekovima. Na zalasku svog životnog i stvaralačkog puta, jedan hroničar i mistik, iz sadašnjeg vremena, prenosi breme davnih vremena, protkano fantasticnim motivima. Iznad svega, ovo je priča o ljubavi, patnji i hrabrosti jedne družine.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...