•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Albert (2015) - uskoro

Ljupki gradić KelIvil nije dovoljno velikI za najveće prevarante sveta, Alberta i Egona, koji su odlučili da se otisnu u beli svet. Hoće li svet prema njima biti jednako zao kao što su oni bili prema drugima?

Albert je ekranizacija dela dečje literature, nastalog iz pera najuspešnijeg danskog autora za decu i mlade, Olea Lunda Kirkegarda, koji je za glavne likove oduvek postavljao anti-heroje. Albert nije izuzetak. Naime, on živi u danskom provincijskom gradiću Kalebiju i uvek čini nešto što nije dobro, a ujedno je istinski nespretan. Tako jednog dana slučajno razbije gradsku znamenitost – spomenik kapetanu balona, zbog čega stanovnici grada najblaže rečeno nisu srećni. Kako bi se iskupio, Albert sa svojim najboljim prijateljem Egonom odlazi u avanturu kako bi pronašao pravi balon. Na svom putu njih dvojica nailaze na lopove, skitnice i najveći dijamant na svetu.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu