•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Angelini je Brad velika podrška

Pravi je dragulj u životu Angeline Jolie njen suprug Brad. Upravo joj je on bio najveća podrška tokom teškog razdoblja koje je prolazila. Šokirala je svet kada je pre tri godine odstranila obe dojke, a nedavno je isto učinila s jajnicima i jajovodima. Pobedila je vlastite strahove o čemu je sada prvi put otvoreno i javno progovorila, i ni nakon tri godine nakon prve operacije ne može bez emocija govoriti o tome što je prošla.

"Doktorka koja je obavila moju operaciju jajnika, bila je doktorka moje majke. Čini se kako joj je moja majka rekla: 'Obećaj mi da ćeš odstraniti Angiene jajnike!' Kad smo se našle, baš smo se isplakale, i rekla mi je tada: 'Obećala sam tvojoj majci, moram ovo napraviti', ispričala je potresena glumica i rediteljica.

Bilo je teško. Najveća joj je podrška u tim trenucima bio suprug Brad. I sam priznaje kako je celo iskustvo i za njega bilo zastrašujuće.

"Gle, ovo je život. Iskoristićemo ga najbolje što možemo. U tome je snaga svega. To je jedna od takvih stvari u životu koja vas očvrsne, poveže. Ona je to napravila zbog dece, porodice, da bismo mi mogli biti zajedno, to nadmašuje sve", priznao je Brad.

I pri tom je uopšte nije bilo briga kako će nakon operacije da izgleda.

"Koliko god on govori o mojoj snazi, dao mi je do znanja šta voli i da je za njega žena neko ko je pametan, sposoban, neko ko se brine o porodici. Nije reč o fizičkom izgledu. Znala sam, dok sam prolazile kroz operacije, da je na mojoj strani, da se neću osećati manje ženstveno zbog toga", otkrila je Angelina.

Ženstvena, jaka, odvažna, emocionalna - sličnu priču dele žene širom sveta. Angiein primer daće im snagu!

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...