•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Bond skinuo Harija Potera sa trona!

Najnoviji, 24. deo avantura Džejmsa Bonda, „Spektra“, nastavlja da obora rekorde u gotovo svim zemljama u kojima je počeo da se prikazuje.

U Velikoj Britaniji, gde je imao premijeru 26. oktobra, u prvoj nedelji je zaradio više od 58 miliona evra, time je sa prvog mesta svrgnuo film Hari Poter i zatvorenik iz Askabana iz 2004, koji je u prvih sedam dana inkasirao 34 miliona evra.

U Holandiji, Spektra je zaradila 3,3 miliona evra, u Finskoj 2,35 miliona evra, u Norveškoj 2,7 miliona evra, u Danskoj 3,65 miliona evra, a u Švedskoj 2,7 miliona evra.

„Veoma smo zahvalni svim obožavaocima Džejmsa Bonda“, izjavili su producenti Majkl Vilson i Barbara Brokoli.

Prethodni nastavak popularne franšize, Skyfall, zabeležio je najveću zaradu od svih filmova o agentu 007 – 1,1 milijardu dolara.

Kako prenosi Bi-Bi-Si, kritika je puna hvale za Spektru kao i za glumu Danijela Krejga, kome je ovo četvrti film u ulozi Džejmsa Bonda.

„Za nas u MGM je izuzetno uzbudljivo kad vidimo da Džejms Bond i dalje pobuđuje znatiželju fanova“, rekao je predsednik studija MGM, Geri Barber.

Očekuje se da će Spektra osvojiti na juriš i američko tržište, gde će početi da se prikazuje od 6. novembra.

Gotovo je sigurno da će se odmah naći na prvom mestu boks ofisa, naročito posle slabašnih rezultata koje su zabeležili filmovi koji su počeli da se prikazuju proteklog vikenda, a od kojih su najgore prošli Our Brand is Crisis sa Sandrom Bulok i Burnt sa Bredlijem Kuperom sa zaradom od 3,3 miliona dolara, odnosno 5,1 milion dolara.

Website:rts.rs
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu