•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Kids Fest na bis !

Najbolji filmovi sa 11. Dečijeg filmskog festivala – Kids festa, po povoljnim festivalskim cenama, biće prikazani ovog vikenda u bioskopu "Vilin Grad".

Zbog velikog interesovanja, u toku predstojećeg vikenda (31. oktobar i 01. novembar) održaće se i „Kids fest na bis”. Na programu ovog revijalnog izdanja 11. Dečijeg filmskog festivala – Kids festa naći će se igrani filmovi „Ema i Kasper na safariju“ i „Grudvica“ i „Uloga za Emu, kao i dokumentarni film „Jedan život“.

Posetioci Kids festa već poznaju Kaspera i Emu, a njihova avantura se ove godine nastavlja na safariju. U Africi upoznaju šarenoliki svet životinja. Kada u njihov rezervat stigne mladunče lava koje odbija da jede, oni se sa svojim dekom upuštaju u misiju spašavanja mame lavice. Film je sinhronizovan na srpski jezik.

Slovenački igrani film „Uloga za Emu“ deci starijeg uzrasta omogućiće da zavire u televizijski svet. Ekipa od 200 učenika i brojnih profesionalaca snimala je 42 dana i napravila film koji želi da inspiriše mlade.

Australijski igrani film „Grudvica“ prikazuje avanturu hrabrog psa koji pokušava da zaštiti koloniju pingvina od drugih. Veran prikaz prijateljstva među životinjama nikog nije ostavio ravnodušnim na nedavno održanom dečijem filmskom festivalu.

Sinhronizovani dokumentarni film „Jedan život“ predstavlja proslavu najmaštovitijih priča o opstanku u životinjskom carstvu. „Jedan život“ otkriva da – bilo da imamo krila, peraja, dva ili osam pari nogu postoji neverovatna priča koja nas spaja.

Više informacija o filmovima naći ćete na adresi http://vilingrad.rs/

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu