•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Dženifer Lorens, De Niro i Bredli Kuper u novom trejleru filma Džoj!

Reditelj hitova (U dobru i u zlu, Američka prevara), Dejvid O. Rasel, obnovio je saradnju sa Dženifer Lorens, Robertom De Nirom i Bredlijem Kuperom u biografskom filmu Džoj (Joy). Ova neobična priča stiže u domaće bioskope 7. januara sledeće godine!

Priča govori o Džoj Mangano, osnivaču revolucionarnih krpa za brisanje poda „Miracle Mops“. Pre nego što je postala milioner, samohrana majka troje dece sa Long Ajlenda, radila je kao konobarica i menadžer za avio rezervacije. Posle radnog vremena radila je vredno na svojim izumima.

Džoj je uzbudljiva priča u kojoj se prepliću izdaja, gubitak poverenja i bolni ožiljci od ljubavi. U intenzivnoj i ljudskoj tragikomičnoj priči Džoj postaje prava glava porodice i preduzeća koje se suočava sa izazovima surovog američkog tržišta.

U glavnoj ulozi je Dženifer Lorens, a reditelj je okupio glumce – Roberta de Nira, Bredli Kupera, Edgara Ramireza, Izabelu Roselini, Dijan Led i Virdžiniju Medsen. Scenario je baziran na knjizi pod nazivom „Miracle Mops“. Kao i u prethodnim filmovima, Dejvid O. Rasel se bavi temom porodice, lojalnosti i ljubavi.


Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...