•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako znaÄajna, ili bilo Å¡ta Å¡to se tiÄe sveta kinematografije, možete nam poslati vaÅ¡a viÄ‘enja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 reÄenica, reÄi poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima sliÄne neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Pogledajte najnoviji trailer filma 'Star Wars: The Force Awakens'

Najnoviji trailer za novi film 'Star Wars: The Force Awakens' objavljen je dan nakon što su karte za premijeru u bioskope puštene u prodaju.

Video od 2,5 minuta pušten jer premijerno na ameriÄkoj televiziji kasno uveÄe tokom fudbalske utakmice izmeÄ‘u New York Giantsa i Philadelphia Eaglesa. Oduševljeni fanovi preplavili su društvene mreže komentarima istaknuvši kako su uzbuÄ‘eni zbog filma koji će premijerno biti prikazan u decembru.

U novom traileru pojavljuje se Harrison Ford kao Han Solo, s nekoliko novih likova.

Otkako su karte puštene u prodaju nastao je haos. Veliki broj web stranica bioskopa u Velikoj Britaniji je radio otežano zbog velike potražnje, a fanovi su poludeli jer je prodaja poÄela u osam sati ujutro.

Film koji je režirao J.J. Abrams objedinio je glumce iz originalnog "Star Wars" - Marka Hamilla, Harrisona Forda i Carrie Fisher, sa novim delom ekipe kojeg Äine Oscar Isaac i Adam Driver, zajedno sa Daisy Ridley i Johnom Boyegom. Epizoda VII nastavlja priÄu iz 1983. godine. Film u bioskope stiže 18. decembra 2015. godine.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...