•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Angelina strahuje da će joj Sienna Miller oteti Brada

Angelina Jolie i Brad Pitt izgradili su svoj život kao moćan holivudski par.

Ipak, u samom početku nije sve bilo med i mleko s obzirom da je Brad bio u braku s Jennifer Aniston, a onda su planule iskre na setu snimanja filma 'Gospodin i gospođa Smith'.

Ali sada, dok se Jolie priprema za snimanje svoga filma, ne može si pomoći, a da ne strahuje da se Brad opet zaljubi na setu, ali ovog puta u Siennu Miller.

Pitt trenutno radi na filmu 'The Lost City Of Oz' u kojem glumi zgodna plavuša Sienna, Charlie Hunnam i Robert Pattinson.

Kad je Brad spomenuo svojoj ženi da mora otputovati u Irsku na set, Jolie je poludela.

"Angelina mu je rekla da ne ide nigde. Dosta joj je što Brad svaki dan spominje Siennino ime otkako su krenuli sa snimanjem filma u avgustu", rekao je izvor za magazin Touch.

Glumac je očito zapanjen Siennom koja je postala kamen spoticanja u Brangelina vezi.

"Sienna joj zaista smeta. Brad joj je rekao da ga pusti da radi svoj posao producenta, ali Angelina je vikala kako ga ne želi videti blizu Sienne. Sledeći dan jedva da su pričali jedno s drugim", otkrio je izvor.

S obzirom da je svesna kako je njihova veza počela, Angelina straguje da bi se istorija mogla ponoviti, ali s drugom ženom.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...