•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Hannibal odomaćen

Nakon gomile nepotrebnih nastavaka, Hannibal Lecter prelazi na mali ekran. Gaumont International Television sprema dramu od jednočasovnih epizoda "Hannibal" za NBC. Napisao je i platio za nju Bryan Fuller ("Dead Like Me"), ali producent je i Martha De Laurentis.

Fuller radi na scenariju koji će obuhvatiti 13 epizoda, što znači da serija neće morati da prolazi kroz stadijum pilot epizode koja bi, ili ne bi, omogućila dalje emitovanje, jer se scenario piše za kompletnu prvu sezonu.

Fuller, poznat i po ne toliko uspešnoj seriji "Pushing Daisies," staviće akcenat na mračnu stranu ljudoždera i na njegov odnos sa žrtvama.

Iako svi pominju Lectera od 1991, zaboravlja se da se Lecter prvi put na filmu pojavio 1987-e godine, a uloga prvo bila ponuđena John Lithgow-u.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...