•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Viktor Savić i Mirka Vasiljević na otvaranju Dečijeg sajma

Glavni protagonisti muzičko-scenskog spektakla „Lepotica i zver“, Mirka Vasiljević i Viktor Savić, prisustvovaće svečanom otvaranju XVI Polimark dečijeg sajma u petak, 16. oktobra od 14.00 u hali 3 Beogradskog sajma.

Najmlađe posetioce, tokom ove manifestacije koja će trajati do 18. oktobra, očekuju brojne kreativne radionice, edukativni programi, druženje sa animatorima i omiljenim likovima iz crtanih filmova. Na štandu posvećenom predstavi „Lepotica i zver“, mališani i njihovi najbliži imaće priliku da saznaju nešto više o ovom jedinstvenom pozorišnom projektu.

Predstava „Lepotica i zver“, koja će premijerno biti izvedena 29. novembra u Sava centru, priprema se u spoju sa animiranom 3D scenografijom i brojnim audio-vizuelnim efektima, a magiju univerzalne priče o večnoj ljubavi, spoznaji pravih vrednosti i istinske lepote, one unutrašnje, upotpuniće brojne muzičke numere, plesači i mađioničari.

U predstavi igraju Mirka Vasiljević, Viktor Savić, Ivan Zekić, Nemanja Janičić i Bora Nenić i Voja Brajović kao narator. Reditelj je Igor Damnjanović, a tekst je prema motivima tradicionalne bajke iz 17. veka francuskog autora Šarla Peroa napisao Miloš Milošević.

Posetite zvaničnu Facebook stranicu predstave „Lepotica i zver“.

Stranica posvećena Dečijem sajmu: www.decijisajam.rs.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...