•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Potraga za režiserom Paklenih ulica 8 napokon završena

Duga potraga za novim režiserom megapopularnog serijala "Paklene ulice" je napokon došla kraju. Vin Diesel, koji je već neko vreme i producent tog serijla, je na svojem Facebooku vrlo jasno rekao o kome se radi.

Iako su u užem izboru bili i F. Gary Gray, Louis Leterrier (Transporter), William Eubank (Signal), Ericson Core (remake Point Breaka), Adam Wingard (You're Next) i Rob Cohen, Gray je ipak taj koji je dobio posao, kako je i potvrdio na svom Twitteru.

Za one koji nisu upoznati s radom tog režisera, u pitanju je F. Gary Gray, režiser poznat po ovogodišnjem hitu "Straight Outta Compton", kojim nam je pokazao koliko biografski film može biti dobar kad ga režira neko ko se ne boji zauzdati glumce.

A kako smo već pre videli da se Gray bez problema snalazi sa automobilskim trkama, u njegovom prvom visokobudžetnom ostvarenju, "Dobar posao u Italiji", tako možemo i očekivati barem istu umešnost u režiranju "Paklene ulice 8".

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...