•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Vikend dečijih predstava u Teatru 78

Ovog vikenda u pozorištu za decu „Teatar 78" očekuju vas dve zanimljive i edukativne predstave za decu:

ŠKOLA ZA MALE DETEKTIVE – subota 10.10. u 17h

PORODICA KREMENKO - nedelja 11.10. u 12h


Predstava „Škola za male detektive" je edukativnog karaktera i interaktivna sa publikom. Mališani izlaze na scenu i glavnim akterima pomažu da savladaju sve izazove koje pred njih postavlja učitelj.

Glavni junaci ove predstave, Raša i Maša, pohađaju školu za male detektive i ovo je njihov poslednji dan u školi, kada polažu ispite. Raša je marljivo radio cele godine i spreman je za svaki ispit, za razliku od Maše koja se nije dovoljno trudila. Mališani će gledajući ovu predstavu saznati koja su pravila lepog ponašanja.

Igraju: Marija Puškarov Popović, Lazar Dubovac, Tijana Višković, Tašana Đorđević
Tekst i režija: Lazar Dubovac
Muzika: Bojana Stamenov i Žika Nikolić

Porodica Kremenko" je priča o odrastanju, prvom poljupcu i prvoj ljubavi, ali i priča o tome kako se čitavog života treba truditi i iznova osvajati srce drage osobe.

Svanuo je novi dan u Kamengradu. Fred Kremenko uživa u miru i tišini, Vilma radi jutarnju gimnastiku, njihova ćerkica Kamičak se pakuje jer putuje kod bake Koviljke kod koje će provesti letnji raspust. Bilo bi ovo jedno obično nedeljno prepodne da njihov komšija Bam-bam nije po prvi put osetio leptiriće u stomaku. U koga se on zaljubio? Da li će poverovati u čika Fredovu priču o pčelicama i cvetićima? Ko su Biserka i Serenadica? Šta je „cmok-cmok" ples? Na koje načine možemo da osvojimo simpatijino srce? Drage mame i tate, da li možete da budete romantični i nakon dvadeset, trideset godina braka? Sve ovo možete otkriti u najnovijoj avanturi porodice Kremenko: ljubavnim jadima malog Bam-bama.

Tekst i režija: Lazar Dubovac
Igraju:Mirka Vasiljević, Nemanja Janičić, Ammar Mešić, Anđela Popović.
Scenografija: Tanja Žiropađa
Kostim: Tatjana Cvjetković
Muzika: Branko Kovačić
Koreograf: Ivana Dubovac

Ulaznice za predstave se mogu kupiti u Teatru 78 (Resavska 78), u kancelariji br. 1, svakog radnog dana od 10 do 16 časova, po ceni od 400 dinara.

DOBROBOŠLI U TEATAR 78!

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...