•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

15 činjenica koje niste znali o seriji 'Seks i grad'

Ljubiteljima serije 'Sex i grad' otkrivamo 15 zanimljivih informacija koje možda nisu znali o svojim omiljenim glumicama.

1. Saru Džesiku Parker jedinu niste videli golu? Ne čudi. Jedino je njoj u ugovoru stajala stavka da se nikada u seriji neće pojaviti gola.

2. U petoj sezoni postoji samo osam epizoda. To je zato što je Sara Džesika Parker bila trudna.

3. Kendal Bušnel, autorka knjige “Sex and the City”, kreirala je lik Zverke po uzoru na njenog urednika Rona Galotija.

4. Čuveni stan u kojem je živela Keri Bredšo prodat je 2012. godine za 9,65 miliona dolara.

5. Čuvena tutu suknja, bila je ideja Sare Džesike Parker, suknju je pronašla u garderobi na setu, a njena cena je bila pet dolara. Tutu suknja je uramljena i stoji u kancelariji Majkla Patrika Kinga, producenta serije.

6. Iako je snimanje scene bilo od struka nagore, Kim Katral je insistirala da nosi štikle. Kako je rekla, tako se više oseća kao Samanta.

7. Patriša Fild, kostimografkinja serije, nikada nije ponovila nijedan autfit. Jedino se krznena jakna nalazi u prvoj i poslednjoj epizodi.

8. Kristen Dejvis je rekla da seriju nikada ne bi razumela njena baba, zato joj nikada nije rekla kako se zove serija, niti šta se u njoj dešava.

9. Sintija Nikson nema probušene uši. Sve minđuše su posebno pravljenje za nju, sa klipsom.

10. Kim Katral je dva puta odbila ulogu Samante. Znamo da se treći put predomislila.

11. Scena u kojoj Berger raskida sa Keri putem poruke napisane na stikeru, inspirisana je realnim događajem, jednog od scenarista serije.

12. Keri je postavila 92 pitanja u svojoj kolumni tokom cele serije.

13. U epizodi pre nego što se odseli u Pariz, Keri zapisuje: “Vreme je da prestanem sa postavljanjem pitanja". Tako je i bilo. Nije postavila nijedno pitanje u poslednje dve epizode.

14. Sara je 2001. godine postala izvršni producent serije. Zarađivala je po epizodi 3 miliona dolara.

15. Poslednja epizoda “An American Girl in Paris – Part Deux” snimljena je 4 sata pre nego što je emitovana na televiziji.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....