•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Jennifer Lawrence nalazi sreću u filmu 'Joy'

Poslednji film koji su Jennifer Lawrence i Bradley Cooper snimili zajedno, drama Serena, nije baš imala neki preteran uspeh ali oboje se nadaju da će im novi zajednički projekat ipak imati malo više sreće. Pogotovo jer se film zove Joy.

Verojatno bi uspehu filma Joy trebala pomoći i činjenica da će ovu komediju snimanu po istinitoj priči režirati David O. Russell, koji je poznati dvojac već dva puta spojio na velikim ekranima i to u filmovima U dobru i zlu i Američki varalice te pomogao Jennifer Lawrence na putu do svetske slave i prvog Oskara.

U najnovijem se filmu J.Law nalazi u ulozi Joy Mangeno, samohrane majke troje dece koja postane uspešna poslovna žena nakon što izumi Miracle Mop, čudesnu krpu za pod. Cooper se nalazi u ulozi direktora prodajne mreže kućnih proizvoda koji joj pomaže da pokrene posao.

U filmu još glume Robert De Niro, Isabella Rossellini i Virginia Madsen, a u bioskopima bi se trebao naći krajem decembra ove, odnosno početkom januara sledeće godine.

Šta nas očekuje u ovoj biografskoj drami otkriva nam prvi teaser trailer, koji možete pogledati u nastavku.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu